Test d'orientació

Al moment menys esperat trobaràs la teva vocació, allò que et fa moure cel i terra. Potser serà una cosa que mai t'hauries imaginat!

Preparats, llestos, universitat!

Sabies que fer un test d'orientació és una bona manera per triar estudis i tenir clar per quin camí has d'anar? Amb el nostre test d'aptituds, personalitat i gustos sabràs què és el què realment t'agrada fer! A què esperes?

Vas molt perdut/da i no saps quin camí escollir?

No pateixis! Tothom ha passat per aquest moment i no t'has d'amoïnar. Si et cal, pren-te un bon temps per pensar-t'ho.

A més, nosaltres podem donar-te un cop de mà. Escriu-nos i t'ajudarem a trobar la teva vocació!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.