PAU 2023

           Llegeix més

Avui surten les notes dels exàmens PAU 2023 de convocatòria extraordinària! Ja pots entrar a Accés Universitat per veure els teus resultats!

Si no estàs d'acord amb els resultats i creus que no se t'ha puntuat bé algun examen, consulta les dates de revisió d'exàmens PAU.

           Llegeix més

Avui surten les notes dels exàmens PAU 2023 de convocatòria ordinària! Ja pots entrar a Accés Universitat per veure els teus resultats!

Si no estàs d'acord amb els resultats i creus que no se t'ha puntuat bé algun examen, consulta les dates de revisió d'exàmens PAU.

           Llegeix més

Si ja no estudies a cap institut però vols fer les PAU 2023 de convocatòria ordinària, has de fer la matrícula lliure. Pots fer-ho del 2 a l'11 de maig a Accés Universitat!

           Llegeix més

Tant si fas 2n de batxillerat com si curses actualment 2n de CFGS o ja has finalitzat un CFGS, et toca fer la matrícula de les PAU 2023 de convocatòria ordinària. Pots fer-ho del 15 al 26 de maig a Accés Universitat!

           Llegeix més
Comences a estudiar per la Selectivitat? Aquí tens tot el que necessites!
           Llegeix més

Arriba l'hora de fer els exàmens de PAU 2023 de convocatòria extraordinària! Els exàmens es faran els dies 5, 6 i 7 de setembre. Aquí tens la resta de dates importants relacionades amb aquesta convocatòria:

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA

           Llegeix més

Arriba l'hora de fer els exàmens de PAU 2023 de convocatòria ordinària! Els exàmens es faran els dies 7, 8 i 9 de juny. Aquí tens la resta de dates importants relacionades amb aquesta convocatòria:

CONVOCATÒRIA ORDINÀRIA

           Llegeix més
Saps com triar les matèries de Selectivitat amb estratègia?
           Llegeix més
Per fi podem dir-vos les dates oficials dels exàmens PAU 2023!
           Llegeix més
T'expliquem com seran (possiblement) els exàmens de Selectivitat del 2023!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.