NOTÍCIES

Apps i webs per a estudiants per organitzar-te i estudiar millor!

Categoria
Apps i webs per a estudiants per organitzar-te i estudiar millor!
Publicat per: Redacció Preparats.cat

Ara mateix, que fa poc que ha començat el curs, és un momentàs per agafar una bona rutina d'estudi. Si et costa concentrar-te o organitzar-te quan estudies, et recomanem utilitzar apps, webs i extensions de Chrome per a estudiants!

12 Apps, webs i extensions de Chrome per a estudiants

 1. ILOVEPDF: una web que fa tot el que no pensaves que podries fer amb un PDF. Molts cops, et salva la vida!
 2. Focus to-do: una app que t'ensenya a concentrar-te i a no distreure't amb la tècnica Pomodoro.
 3. Google Lens: aquesta eina de Google és un escàner a través de la teva càmera que pot traduir textos o resoldre equacions (i explicar-te'n el pas a pas!).
 4. Socratic: una app on pots fer preguntes sobre TOT el que no entenguis o no sàpigues com definir.
 5. Exam countdown lite: aquesta app té un calendari molt visual per veure bé quants dies falten per cada examen i el temps que hi has dedicat.
 6. Study Smarter: segurament és l'app més completa i totterreny perquè serveix per organitzar-te el temps, prendre apunts o descarregar-ne d'altra gent, fer treballs en grup...
 7. Todoist: fes llistes de tot el que necessites per organitzar-te millor! Tens la versió web i l'app pel mòbil o tablet!
 8. Grammarly: aquest corrector de textos en anglès super potent no només t'ajuda amb l'ortografia, sinó també amb el to del text!
 9. Noisli: escoltar música quan estudies et desconcentra? Prova amb sorolls ambientals de bars, natura, pluja...
 10. Dualless: si no tens dues pantalles d'ordinador, però t'agradaria, això et divideix la pantalla que ja tens perquè sigui més pràctica!
 11. Stayfocusd: durant l'estona que vulguis treballar, aquesta extensió et prohibirà entrar a webs o xarxes socials que et fan perdre el temps.
 12. Cite this for me: si estàs fent la bibliografia d'un treball i vols citar les fonts en format APA correctament, aquesta web ho farà per tu!

Comparteix aquesta notícia amb tothom que necessiti un extra de concentració i productivitat!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
3 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.