preparatsuni

           Llegeix més

Vols accedir a un grau de Mestres a una universitat catalana! T'has de presentar a la Prova d'Aptitud Personal, la PAP de Mestres! Si no et vas presentar a la convocatòria ordinària de l'abril o no la vas aprovar, tens l'oportunitat de presentar-t'hi a la convocatòria extraordinària:

PAP DE MESTRES EXTRAORDINÀRIA 2024

           Llegeix més

Ja pots fer la Preinscripció Universitària de convocatòria extraordinària de febrer 2025! Aquest és el tràmit imprescindible per demanar plaça a les universitats públiques catalanes i la UVic (concertada). 

És important que sàpigues que en aquesta convocatòria és per començar a meitat del curs 2024-2025 i que només podràs triar les carreres en les quals encara quedin places disponibles després de la preinscripció ordinària de juny 2024 i de la preinscripció extraordinària de setembre 2024.

           Llegeix més

Ja pots fer la Preinscripció Universitària de convocatòria extraordinària de 2024! Aquest és el tràmit imprescindible per demanar plaça a les universitats públiques catalanes i la UVic (concertada). 

És important que sàpigues que en aquesta convocatòria només podràs triar les carreres en les quals encara quedin places disponibles després de la preinscripció ordinària (juny).

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA (SETEMBRE)

           Llegeix més

Ja pots fer la Preinscripció Universitària de convocatòria ordinària de 2024! Aquest és el tràmit imprescindible per demanar plaça a les universitats públiques catalanes i la UVic (concertada).

CONVOCATÒRIA ORDINÀRIA (JUNY)

           Llegeix més
A partir del 2025, canvia la normativa respecte les faltes d'ortografia a la Selectivitat i hi haurà altres novetats als exàmens.
           Llegeix més
Si fas batxillerat l'any que ve o el següent, t'interessa molt conèixer les noves ponderacions!
           Llegeix més
A la Selectivitat 2025 no hi haurà preguntes de lectures obligatòries als exàmens de català i castellà
           Llegeix més
Per fi sabem quin paper juga la PAP de Mestre aquest curs 2024-2025!
           Llegeix més
Vols ser el o la professional de la salut especialitzada en la pèrdua d'audició o els problemes vestibulars? Tria el grau en Audiologia General!
           Llegeix més
Si vols fer un cicle formatiu el curs que ve, t'interessa saber tot això!
           Llegeix més

Vols estudiar un cicle formatiu de grau superior (CFGS) l'any que ve? Aquí tens les dates clau per fer la preinscripció a aquests estudis:

           Llegeix més
Si vols entrar a una carrera d'una universitat pública o concertada, hauràs de fer la Preinscripció a la web d'Accés Universitat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
17 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.