NOTÍCIES

El B1 d'anglès ja no és obligatori per fer el doble grau de Mestre/a!

El B1 d'anglès ja no és obligatori per fer el doble grau de Mestres! - Preparats.cat
Publicat per: carla.roca

Fa uns anys que va néixer el Doble Grau en Mestre/a d'Educació Infantil / Mestre/a d'Educació Primària amb menció en Llengua Anglesa però, fins ara, era necessari superar dues proves per accedir-hi: les PAP de Mestres i l'examen de B1 o PET d'anglès (o bé acreditar que es tenia el títol). Si vols estudiar aquest doble grau, estàs de sort, ja que pel curs 2020-2021, no és obligatori tenir el nivell de B1 d'anglès!

Per què el Doble Grau de Mestre/a?

Si vols ser mestre/a i t'agrada l'anglès, creiem que no hauries de dubtar ni un minut de fer aquest doble grau! Obtindràs 2 graus en només 5 anys, així que tindràs el doble de formació! A més, et convertiràs en un/a mestre/a molt versàtil perquè, a més de poder ensenyar l'assignatura d'anglès, també seràs capaç d'impartir qualsevol altra matèria en aquesta llengua.

Mestres amb aquestes capacitats estan molt sol·licitats a tota mena d'escoles: públiques i privades, ordinàries o d'ensenyament internacional... I, és clar, també tindries més facilitat per treballar en una escola a l'estranger!

Com hi puc accedir?

Com ja has vist, tenir el B1 o Preliminary English Test (PET) ja no és un requisit obligatori per accedir a aquests estudis. El que sí que hauràs de fer per accedir a aquest grau de la UVic és superar les Proves d'Aptitud Personal (PAP) de Mestres, dos exàmens que es fan a banda de la Selectivitat.

Significa aquest canvi que hi haurà menys anglès al doble grau? Doncs no, però es considerarà que l'alumnat haurà assolit el nivell si al finalitzar el primer curs ha superat les assignatures impartides en aquest idioma.

Encara hi ha places disponibles per esudiar el Doble Grau en Mestre/a d'Educació Infantil / Mestre/a d'Educació Primària amb menció en Llengua Anglesa. Informa-te'n!

Si tens dubtes o vols que et posem en contacte amb professorat del doble grau, envia'ns la teva pregunta a Preguntes i Respostes!

 

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2020, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.