Mestre d'Educació Primària

           Llegeix més
Has de fer les PAP de Mestres? Apunta't a aquestes Sessions preparatòries online o presencials amb professorat de llengua i matemàtiques!
           Llegeix més
Si vols ser mestre/a i se't dona bé l'anglès, has d'estudiar aquest doble grau que t'oferirà el doble de sortides professionals!
           Llegeix més
Si et veus sent Mestre/a d'Educació Física, tenim el grau ideal per a tu! Segueix llegint!
           Llegeix més

Has de fer les Proves d'Aptitud Personal (PAP) de la convocatòria ordinària per accedir a un grau de Mestre/a? Apunta't a les Sessions online de Preparació de les PAP de Mestres que coorganitzem amb professorat de la UVic! T'ajudaran a preparar els exàmens de Competència Comunicativa i Raonament Crític i Competència Logicomatemàtica!

Vull apuntar-m'hi!

           Llegeix més

Has de fer les Proves d'Aptitud Personal (PAP) de la convocatòria ordinària per accedir a un grau de Mestre/a? Apunta't a les Sessions de Preparació de les PAP de Mestres que coorganitzem amb professorat de la UVic de manera online! T'ajudaran a preparar els exàmens de Competència Comunicativa i Raonament Crític i Competència Logicomatemàtica!

           Llegeix més
Vols estudiar alguna cosa relacionada amb l'esport? Et parlem dels cicles i graus universitaris que pots fer!
           Llegeix més

Si vols accedir al grau en Mestre d'Educació Infantil, Mestre d'Educació Primària o doble grau de Mestre a la Preinscripció Universitària de setembre, ha arribat el moment de fer la PAP de Mestres extraordinària! Molta sort!

           Llegeix més

Has de fer la PAP de Mestres per fer la Preinscripció Universitària de setembre? Vas suspendre la PAP ordinària i vols tornar a intentar-ho? Doncs és el moment de fer la matrícula de la prova extraordinària! Del 9 al 15 de juliol, has de fer-la a través del web Accés Universitat.

           Llegeix més
4 de cada 10 persones que es van presentar a la PAP de Mestre no la va aprovar. T'expliquem com va anar aquesta prova respecte els últims anys!
           Llegeix més
Si estudies a la UdL o a la UVic, tindràs contacte amb les escoles i l'alumnat d'infantil i primària des del primer any!
           Llegeix més
Et vols assegurar l’aprovat de les PAP de Mestres de la convocatòria de setembre? Vine a les Sessions que fem amb la UVic!
           Llegeix més
Creus que l’educació pot canviar el món? Tu has de ser Mestre d’educació infantil o primària! Llegeix els 10 requisits imprescindibles!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.