NOTÍCIES

Biotecnologia: meitat ciència, meitat enginyeria

Biotecnologia: meitat ciència, meitat enginyeria
Publicat per: Redacció Preparats.cat

Has pensat estudiar el Grau en Biotecnologia? T'expliquem tots els punts forts d'un grau amb molt de futur, que combina biologia i enginyeria amb l'objectiu d'estar al servei de les persones!

QUIN PERFIL TÉ EL BIOTECNÒLEG?

Les persones que han fet Biotecnologia estan preparades per treballar en els sectors de la biomedicina, la bioinformàtica i el bioprocés. Es formen en les últimes innovacions tecnològiques per assolir objectius i investigar, sempre des d'una visió ètica i multidisciplinària.

La biotecnologia també és força tècnica, i per això diem que té molt d'enginyeria. Fan servir les eines més avançades, tant en enginyeria genètica com en tecnologies de bioprocés, per comprendre els éssers vius i aplicar aquest coneixement a la biomedicina o a la indústria biotecnològica. També s'apliquen i desenvolupen eines bioinformàtiques per al tractament de dades biològiques!

QUÈ APRENDRÀS AL GRAU?

  • Biologia, sistemes cel·lulars, genètica...
  • Matemàtiques, estadística, informàtica i principis de la física i la química, sempre aplicats a la biotecnologia
  • A dissenyar i crear productes biotecnològics d'interès per la societat
  • A treballar de manera adequada, higiènica i segura en un laboratori
  • Formació científica i tècnica necessària per fer investigació
  • Habilitats de comunicació en anglès per divulgar investigacions científiques
  • I molt més!

I DESPRÉS?

  • Un biotecnòleg és una persona afortunada: La Biotecnologia és un dels sectors amb més creixement a tot al món (Califòrnia, Massachusetts, Gran Bretanya, Alemanya, França, països del nord d’Europa, Xina, Japó). I a Catalunya mateix, hi ha empreses i centres de recerca d’un nivell excel·lent.
  • La majoria de l'alumnat del Grau en Biotecnologia, quan acaba, vol continuar estudiant (un màster, un doctorat). Però els que opten per posar-se a treballar solen trobar feina ben aviat!
  • Podràs treballar en bioinformàtica, empreses biomèdiques, en investigació mèdica i científica, farmacèutiques... i un llarg etcètera!
Informació

Vols que et posem en contacte amb professorat o alumnat d'aquests graus? Només ens ho has de demanar!

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
3 + 17 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.