sortides professionals

           Llegeix més
T'agradaria estudiar un cicle? Aquí descobriràs quins són els estudis amb els quals trobaràs feina més ràpid!
           Llegeix més
Saps què és la Teràpia Ocupacional? Si dubtes entre estudiar un grau de salut o social, aquest et pot agradar molt!
           Llegeix més
Vols estudiar Comunicació Audiovisual, Publicitat o Periodisme? T'expliquem algunes sortides professionals de futur d'aquests graus!
           Llegeix més
Tens clar que estudiaràs ADE o Màrqueting? Coneix les sortides professionals amb més futur!
           Llegeix més
Et parlem de feines que potser no t'imaginaves que podien tenir els estudiants i graduats en Multimèdia, Aplicacions i Videojocs!
           Llegeix més
Medicina, ADE, Publicitat, Educació Infantil... De què treballaràs si estudies algun d'aquests graus?
           Llegeix més
No pots decidir-te entre un Grau de ciències i una enginyeria? El Grau en Biotecnologia té una mica dels dos àmbits i treballa per estar al servei de les persones!
           Llegeix més
Marxar d’Erasmus té pros i contres, però tothom que ho ha fet diu que és una de les millors experiències de la seva vida!
           Llegeix més
Són més concrets i en trobaràs d’un munt de temàtiques! Els Cicles Formatius de Grau Superior són una bona alternativa al Grau universitari!
           Llegeix més

Si havies pensat estudiar el Grau en Nutrició Humana i Dietètica, les possibilitats són infinites, i si no t'ho has plantejat, abans de descartar-ho coneix una mica més la professió! Un dietista-nutricionista és un professional sanitari que té capacitat per intervenir en l’alimentació d’una persona o grup de persones tant si estan sanes com si pateixen alguna malaltia. Poden fer-ho en molts àmbits diferents. Però quines són exactament aquestes sortides professionals?

           Llegeix més
Entrevistem al psicòleg i pedagog especialista en el sistema educatiu finlandès sobre el futur de l'educació a Catalunya i els graus de Mestre/a.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.