NOTÍCIES

Com transformar el lloc on estudies en un espai Feng Shui?

Categoria
Com transformar el lloc on estudies en un espai Feng Shui - Preparats.cat
Publicat per: carla.roca

Ets una d'aquestes persones que prefereix estudiar a casa abans que anar a la biblioteca? Si és així, segurament estudies a la teva habitació o en una zona comuna, com la sala d'estar o la cuina. Si notes que en aquest espai no t'acabes de concentrar, aquest article és per a tu!

Has sentit mai a parlar del Feng Shui? Aquesta tècnica, creada pels emperadors xinesos, es basa en la correcta distribució de l'ambient i mobiliari, per tal d'aconseguir una sensació de relax i energia positiva. Si ho apliques, pots notar un canvi molt important a les teves notes!

6 bases per aconseguir l'excel·lència i convertir el teu lloc d'estudi en un espai Feng shui

La majoria d'aquestes tècniques les pots aplicar sense gastar ni un cèntim!

  1. Delimitació: una de les primeres coses que necessites saber sobre l'espai segons el Feng shui és que ha d'estar delimitat. Definir quina serà la zona d'estudi i utilitzar-la només per aquest motiu provoca que la teva ment tingui programat que, en el moment que entres en aquella zona, s'activi el "mood" d’estudi. La correcta separació es pot fer amb objectes, amb il·luminació o, si és possible, en una habitació dedicada només a això.
  2. Ordre: bàsic i obvi! La zona d'estudi ha d'estar organitzada i ordenada! Sabem que de vegades no és fàcil mantenir l'habitació al 100% ordenada, però el desordre pot acabar trencant l'energia i tranquil·litat de l'espai. Si ho tens net i organitzat, treballaràs millor i evitaràs l'angoixa.
  3. Element i ubicació: el Feng Shui recomana tenir el control de la zona d'estudi. És per això que tenir vistes a la porta i finestra afavoreix molt. També és recomanable no tenir una prestatgeria just a sobre ni tenir la taula de cara a la paret, sinó en perpendicular.
  4. La il·luminació: la llum natural, tant directa com indirecta, és la més favorable per concentrar-te i generar noves idees. En hores d'estudi on no és possible tenir llum natural, el centre de la taula ha d'estar sempre il·luminat amb uns colors més blancs que la resta de la sala, per millorar la lectura. Si treballes amb un ordinador, es recomana tenir una llum de sal ben a prop perquè ajuda a contrarestar les fortes llums de les pantalles i, a la vegada, neteja i purifica l'ambient gràcies a les seves propietats naturals.
  5. La natura i les olors: tant si tens vistes a la natura com si tens alguna planta a l'habitació, t'ajudarà a crear un ambient càlid, d'energia, harmonia i tranquil·litat que pot afavorir l'estudi. Algunes flors i plantes també generen olors i fragàncies positives, com les relacionades amb la terra, la llimona, la taronja o l'arbre del te.
  6. Els colors: les tonalitats són fonamentals per crear estats d'ànim i les utilitzem constantment per expressar la nostra personalitat o sentiments a l'hora de vestir. També pots fer-los servir per crear diversos ambients i així separar l'estudi del descans. A la zona de dormitori, es pot optar per colors que afavoreixen el descans: tons grocs, roses i beix són els més indicats. A la zona d'estudi, els verds, blaus i malves, però sempre clars! Aquests colors afavoreixen la concentració, la serenitat i la creativitat.

Si segueixes aquests consells, segur que la teva capacitat d'estudi augmentarà! Et sentiràs amb més ànims d'assumir la feina i notaràs menys cansament al final. Esperem que puguis adaptar-ho al màxim per tenir un millor rendiment i treure les notes que desitges!

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2020, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.