NOTÍCIES

Estudiar per ser Mestre: visita escoles des del primer curs d'universitat!

Estudiar per ser Mestre: visita escoles des de primer curs d'universitat! - Preparats.cat
Publicat per: carla.roca

El teu somni és ser Mestre/a d'Educació Infantil o d'Educació Primària? Si això és el que vols estudiar, has de saber que hi ha universitats on ja es visiten escoles des del primer curs o, fins i tot, que els infants visiten les classes universitàries per participar d'activitats creades pels estudiants!

Estudia per ser Mestre i visita escoles des del primer curs d'universitat

La UVic és un bon exemple d'aquesta forma d'estudiar per ser Mestre/a tenint contacte amb els infants i les escoles des del primer curs d'universitat! A través del seu projecte "Escola i Universitat", han aconseguit que els estudiants dels graus de Mestre puguin tenir contacte amb nens i nenes d'escola bressol i escola primària per poder posar en pràctica els seus projectes, activitats i dinàmiques que, abans, han preparat a classe.

D'aquesta forma, poden avançar-se a les pràctiques en escoles, que es fan a partir de segon curs! 

Vols saber més sobre aquest projecte? Mira aquest vídeo!

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/_6OG-snidKo.jpg?itok=if_JMzW3","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=_6OG-snidKo","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Vídeo incrustat (Responsiu)."]}

D'aquest projecte també se n'ha parlat al TN de TV3, en una notícia que explica què aprenen els alumnes de la UVic i quina experiència se n'enporten els infants.

Podràs participar en el projecte "Escola i Universitat" a través d'algunes assignatures de qualsevol d'aquests graus de la UVic:

T'agradaria tenir més informació d'aquesta manera d'aprendre a ser Mestre/a? Demana informació a la UVic i parla amb professorat i estudiants sobre els graus, les instal·lacions, les pràctiques... i tot el que vulguis!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.