NOTÍCIES

Estudiar per ser Mestre: visita escoles des del primer curs d'universitat!

Estudiar per ser Mestre: visita escoles des de primer curs d'universitat! - Preparats.cat

El teu somni és ser Mestre/a d'Educació Infantil o d'Educació Primària? Si això és el que vols estudiar, has de saber que hi ha universitats on ja es visiten escoles des del primer curs o, fins i tot, que els infants visiten les classes universitàries per participar d'activitats creades pels estudiants!

Estudia per ser Mestre i visita escoles des del primer curs d'universitat

La UVic és un bon exemple d'aquesta forma d'estudiar per ser Mestre/a tenint contacte amb els infants i les escoles des del primer curs d'universitat! A través del seu projecte "Escola i Universitat", han aconseguit que els estudiants dels graus de Mestre puguin tenir contacte amb nens i nenes d'escola bressol i escola primària per poder posar en pràctica els seus projectes, activitats i dinàmiques que, abans, han preparat a classe.

D'aquesta forma, poden avançar-se a les pràctiques en escoles, que es fan a partir de segon curs! 

Vols saber més sobre aquest projecte? Mira aquest vídeo!

D'aquest projecte també se n'ha parlat al TN de TV3, en una notícia que explica què aprenen els alumnes de la UVic i quina experiència se n'enporten els infants.

Podràs participar en el projecte "Escola i Universitat" a través d'algunes assignatures de qualsevol d'aquests graus de la UVic:

T'agradaria tenir més informació d'aquesta manera d'aprendre a ser Mestre/a? Apunta't a les Jornades de Portes Obertes de la UVic i parla amb professorat i estudiants sobre els graus, les instal·lacions, les pràctiques... i tot el que vulguis!

Si et registres a Preparats.cat rebràs una newsletter amb les notícies i novetats més importants sobre la Selectivitat, els graus universitaris i les universitats. I també entraràs en un Sorteig d'un Apple Watch SE! A què esperes per accedir a tota l'orientació universitària?

Registra't a Preparats.cat!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
4 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.