NOTÍCIES

La nova selectivitat no s'estrenarà fins al 2028

Categoria
La nova selectivitat no s'estrenarà fins al 2028 - Preparats.cat
Publicat per: Redacció Preparats.cat

La selectivitat ha patit molts canvis en els últims anys, però encara ha d'arribar el gir de 360º: la nova selectivitat! Tot i que encara no serà efectiva del tot i s'ha anat posposant, els estudiants que viuran el canvi total seran els de les PAU 2028!

Com serà la nova selectivitat?

  1. La nova selectivitat tindrà exàmens amb un format de competències i amb menys memorització de conceptes. Permetrà als estudiants ser més creatius!
  2. La selectivitat passarà a dir-se "prova de maduresa", ja que, literalment, mesurarà la maduresa acadèmica dels estudiants per començar estudis superiors.
  3. Es mantindrà el funcionament actual de fase general i fase específica. La fase específica continuarà sent opcional per apujar la nota de tall a partir del 10.000.

Quan serà efectiu el canvi de la nova selectivitat?

  • No s'implantarà al 100% fins al juny del 2028.
  • Tot i això, la selectivitat anirà patint petits canvis per adaptar-se gradualment al nou model. Per exemple, la selectivitat del 2024 es preveu amb uns exàmens semblants als d'ara "però no idèntics", com expliquen a El Periódico.

A l'espera de noves notícies... us anem informant!

Font: El Periódico

Registra't a Preparats.cat, la web de referència d'orientació universitària

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
9 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.