NOTÍCIES

La PAP de Mestre s'haurà d'aprovar per passar a segon curs de carrera

Categoria
PAP Mestre s'haurà d'aprovar abans segon curs carrera - Preparats.cat
Publicat per: Redacció Preparats.cat

Després d'uns quants mesos sense saber del tot com afectaria la Prova d'Aptitud Personal (PAP) dels graus de Mestre als estudiants que començaran la universitat al curs 2024-2025, ja tenim notícies definitives!

Les quatre universitats privades catalanes s'han posat d'acord i han acordat el funcionament de la PAP de Mestre 2024.

 

La PAP de Mestre s'haurà d'aprovar per passar a segon curs

Si vols accedir a un grau universitari de Mestres a les universitats UVic, Blanquerna, Abat Oliba o UIC:

  1. T'has de presentar a la PAP de Mestre sí o sí. 
  2. Si l'aproves, podràs demanar plaça a qualsevol universitat catalana pública o privada.
  3. Tot i que no l'aprovis, podràs demanar plaça a la UVic mitjançant la Preinscripció Universitària d'Accés Universitat o demanar plaça a les següents universitats privades: Blanquerna, Abat Oliba i UIC. 
  4. Encara que entris en una d'aquestes universitats sense aprovar la PAP de Mestre, l'hauràs de superar abans de passar a segon curs de carrera.

Així que, com veus, la PAP de Mestre s'ha d'aprovar abans d'accedir a una d'aquestes universitats o durant el primer curs de la carrera. D'aquesta forma, es dona més d'una oportunitat per aprovar-les a les persones que no han tingut sort en les primeres convocatòries.

Si tens dubtes sobre aquesta nova normativa i t'agradaria que t'ho expliquessin amb més detall, creiem que és molt interessant que t'apuntis a la Sessió informativa online de la PAP de Mestres de la UVic, que serà el dilluns 10 de juny a les 18 h!

 

Els resultats de la PAP de Mestre 2024

A la convocatòria ordinària de la PAP de Mestres del 2024, un 40% dels estudiants que s'hi va presentar no la va aprovar: van suspendre 2.000 persones d'un total de 4.700.

Tot i això, és important no perdre l'esperança, continuar estudiant amb exàmens de la PAP de Mestre d'anys anteriors i presentar-s'hi de nou!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
19 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.