NOTÍCIES

Multimèdia, una alternativa del grau en Enginyeria Informàtica

Multimèdia, una alternativa del grau en Enginyeria Informàtica - Preparats.cat
Publicat per: arnau.casas

T'apassiona la tecnologia i estàs pensant en cursar Enginyeria Informàtica, però la nota de tall és molt alta i tens dubtes de si podràs entrar a la universitat? Estudia el grau en Multimèdia. Aplicacions i Videojocs, una bona alternativa per continuar incrementant els teus coneixements de l’àmbit tecnològic.

Multimèdia. Aplicacions i Videojocs és d’un grau que et forma en la creació i desenvolupament de videojocs, com també t’ajudarà a aprendre a dissenyar, desenvolupar i crear altres aplicacions per a dispositius mòbils, en llocs web, de realitat virtual o animació 2D i 3D.

T'agradaria saber què aprendràs a fer si tries aquest grau?

Competències del grau en Multimèdia

  • A través de llenguatges de programació podràs dissenyar i crear aplicacions per web, dispositius mòbils o videojocs.
  • Sabràs utilitzar correctament motors de jocs aplicant conceptes de física mecànica.
  • Seràs capaç de desenvolupar i gestionar programari i maquinària en l’àmbit multimèdia.
  • Coneixeràs les característiques, les funcions i l’estructura dels sistemes operatius i la xarxa d’ordinadors.
  • Podràs conèixer els formats de captura, emmagatzematge i gestió d’àudio, imatge i vídeo digitals per transmetre un missatge que faci de llenguatge audiovisual.
  • Seràs capaç d’organitzar i gestionar la informació a partir de bases de dades i sistemes d’emmagatzematge massiu.
  • Tindràs la capacitat per dissenyar, modelar i animar personatges i ambients en 2D i 3D amb l’ajuda d’eines digitals.

_____

Multimèdia. Aplicacions i Videojocs és una bona alternativa si agradaria fer una carrera relacionada amb la tecnologia o la informàtica. Per tant, si t'interessa en algun estudi d’aquesta branca, consulta més informació sobre el grau!

A més, si estudies un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) que hi estigui relacionat, pots convalidar fins a 60 crèdits! Això significa que podries estalviar-te de fer un any de la carrera!

Vols parlar amb professorat o estudiants del grau? Només ens ho has de demanar deixant un comentari en aquesta notícia i et contactarem per correu electrònic!

 Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.