NOTÍCIES

Preparats.cat estrena compte a Discord!

Categoria
Preparats.cat estrena compte a Discord! - Preparats.cat
Publicat per: carla.roca

Preparats.cat s'estrena a una nova xarxa social: Discord! Tot i que aquesta plataforma va ser creada originàriament per a gamers, s'ha convertit en un gran fòrum que aplega un munt de temes diferents. Aquesta eina servirà per a preuniversitaris i universitaris que vulguin posar-se en contacte i mantenir converses d'un munt de temes interessants.

Discord: el nou espai de fòrum de Preparats.cat

Des d'avui mateix ja pots connectar amb el perfil de Preparats.cat a Discord! Si no tens usuari de la plataforma, te'l deixarà crear ràpidament i ja podràs entrar!

I què hi trobaràs? Doncs diferents temes dels quals ja hem iniciat una conversa i on pots participar aportant els teus comentaris, consells o preguntes:

  • Què vols estudiar: pots explicar què vols estudiar en un futur per demanar dubtes d'aquest estudi a altres persones que ho coneguin, connectar amb estudiants que faran el mateix que tu, etc.
  • Treball de recerca: comparteix el teu tema del treball de recerca, comenta els teus consells o dubtes i, fins i tot, comparteix l'enllaç de l'enquesta del teu treball perquè tothom la contesti!
  • Selectivitat: parla sobre els exàmens de selectivitat, comparteix apunts, recursos per estudiar... i crea una comunitat on fer la sele una mica més fàcil!
  • Preinscripció: si no saps com fer la preinscripció universitària i necessites consells o trucs, aquest és un bon espai on parlar de la teva experiència!
  • Universitaris de Catalunya: ei, universitaris, que aquest Discord té lloc per vosaltres! En aquest apartat, podràs parlar amb altres universitaris de Catalunya sobre qualsevol sema que et sembli interessant!

T'esperem a Discord per utilitzar-lo com el gran fòrum de preuniversitaris i universitaris i començar una conversa oberta a tothom!

El perfil de Preparats.cat a Discord
El perfil de Preparats.cat a Discord.

Registra't a Preparats.cat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.