NOTÍCIES

Les universitats catalanes més ben posicionades internacionalment!

Les universitats catalanes més ben posicionades internacionalment! - Preparats.cat
Publicat per: carla.roca

Ha arribat el moment de conèixer el prestigi internacional de les universitats catalanes i de tot el món, gràcies a la publicació del rànquing THE World University Ranking 2022, de Times Higher Education.

I portem molt bones notícies, ja que en aquest rànquing hi ha una molt bona representació catalana, que destaca també respecte del total de centres de tot l'estat espanyol.

Quines són les universitats catalanes més ben posicionades internacionalment?

Segons el THE World University Ranking 2022, així queda la llista a nivell català, del total de 1.662 universitats analitzades de 99 països diferents:

  1. Universitat Pompeu Fabra (UPF)
  2. Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
  3. Universitat de Barcelona (UB)
  4. UVic-UCC, empatada amb la Universitat Ramon Llull (URL).
  5. Universitat de Girona (UdG), Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universitat Rovira i Virgili (URV), empatades amb la mateixa qualificació.
  6. Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i Universitat de Lleida (UdL) també a la mateixa posició.

Els criteris que s'han analitzat a totes les universitats són els mateixos. S'ha valorat la qualitat de 13 indicadors transversals, com són la docència, la investigació, la internacionalització i la transferència de coneixement.

Esperem que aquest llistat t'ajudi a escollir la teva universitat, tot i que és important valorar-les una per una, independentment de quina posició ocupin als rànquings. Segur que trobaràs un centre fet a la teva mida!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

Registra't a Preparats.cat, la web de referència d'orientació universitària

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.