NOTÍCIES

Sortides professionals dels graus més coneguts!

Sortides professionals dels graus més coneguts! - Preparats.cat
Publicat per: arnau.casas

Medicina, Educació Primària, Publicitat, Psicologia... Són alguns dels graus universitaris que tenen una demanda més alta que d’altres i, per això, són també més coneguts entre els futurs universitaris i la societat en general. Tot i que siguin graus dels quals t’han parlat més d’una vegada, molt sovint no és fàcil imaginar-se de què treballaries si fessis aquests estudis, oi?

Tots i totes sabem més o menys què fa una fisioterapeuta o un mestre... però on poden treballar exactament? La primera només a un hospital i el segon només a una escola pública? Doncs no!

Entenem que encara no t'imaginis el 100% de sortides professionals d'aquests graus! Fins que no comences a estudiar, és difícil imaginar-s’ho i per això et volem ajudar a orientar-te!

Sortides professionals dels graus més coneguts i demandats a Catalunya

Aquí tens només uns quants exemples de sortides professionals d’alguns graus. N’hi ha moltes més que pots investigar a les webs de cada universitat!

 • Medicina: Metge/metgessa en centres públics i privats en qualsevol especialització.
 • Psicologia: Unitats de salut mental, centres d’educació, serveis d’atenció primària, presons, psicologia de l’esport o de la publicitat.
 • ADE: Comptabilitat i finances, recursos humans, màrqueting o entitats financeres en l’àmbit de l’administració.
 • Infermeria: Atenció primària, especialitzada, hospitalària o de salut mental.
 • CAFE: Docència en l’educació física, investigació o gestió esportiva, organització d’activitats i entrenament personal.
 • Educació primària: Centres escolars públics, concertats i privats en l’educació primària, escoles d’educació especial o empreses privades dedicades a la formació.
 • Educació social: Educació bàsica en les persones adultes, treball educatiu amb infants i joves o en l’àmbit familiar i comunitari, presons.
 • Fisioteràpia: Serveis de rehabilitació, centres d’atenció primària, entitats esportives, serveis socials especialitzats o exercicis privats amb consulta pròpia.
 • PIRP: Redacció creativa, disseny de campanyes de publicitat en departaments creatius, responsable de gabinets de comunicació i community manager.
 • Periodisme: Redacció i producció d’informació periodística en premsa, ràdio o televisió, conducció o edició de programes, responsable d’un mitjà, community manager i comunicació corporativa.
 • Educació Infantil: Ensenyament en escoles bressol, coordinació en centres educatius o direcció d’escoles.
 • Nutrició: Control de l’alimentació en centres de salut públics o privats, gestió i organització de serveis d’alimentació o assessorament en la innovació de productes.

T’ha quedat algun dubte sobre els graus o vols conèixer amb més detall les diferents sortides que té una carrera? Envia’ns una pregunta i fins i tot et podem posar en contacte amb estudiants i professorat!

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.