NOTÍCIES

Últims consells abans d'entregar el treball de recerca de batxillerat

Categoria
Últims consells abans d'entregar el treball de recerca de batxillerat - Preparats.cat
Publicat per: carla.roca

Estàs a punt d'entregar el treball de recerca de batxillerat? Abans que ho facis, et recomanem que repassis unes quantes coses a tenir en compte!

Abans d'entregar el treball de recerca de batxillerat...

  1. Mira exemples de treball de recerca amb notes excel·lents per comparar-los amb el teu. Valora si presentaràs un treball de gran qualitat i, si no és el cas, què pots millorar!
  2. Practica la presentació oral durant molt temps. Comença a preparar la presentació i a practicar-la abans d'hora. Si cal, mesos abans! Hi aniràs amb molta més seguretat.
  3. Assegura't que no et deixes cap part del treball. Abans de tenir el document final, fes un últim repàs del treball amb el teu tutor o tutora. 
  4. Perfecciona la introducció i les conclusions. La part de recerca dins del treball és la més important, però també ho són una bona introducció i conclusions! 
  5. Comprova que no hi hagi cap falta d'ortografia. Si has redactat el treball en català, fes servir el corrector de Soft Català. Si l'has escrit en anglès, una molt bona opció és Grammarly.
  6. Fes una bibliografia amb cara i ulls. És molt important citar bé les fonts d'informació que has utilitzat i fer-ho en el format correcte, per exemple, el format APA. Si no cites bé, se't pot acusar de plagi!
  7. Presenta el teu treball a un premi! Podràs presentar-lo a tots aquests premis de treball de recerca de batxillerat! Alguns et donen premis econòmics i, fins i tot, descomptes en la matrícula del primer any de carrera, com el de la UVic.

Va, ja només queda un últim esforç i ja et trauràs el treball de recerca de sobre! Moltíssima sort!

Mira vídeos amb consells sobre el  treball de recerca de batxillerat!
Mira vídeos amb consells sobre el  treball de recerca de batxillerat!

Registra't a Preparats.cat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
16 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.