Preguntes i Respostes

Canvi de carrera

Comentaris

1

Hola! Estic fent 2n de carrera d'Antropologia social i cultural a la UB i m'agradaria fer el canvi a educació social a la UdG, però no tinc la nota de tall, com ho hauria d fer? es possible?

També tinc el dubte de si em convalidarien assignatures. 

Merci! 

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola, Judit!

Per fer el canvi d'un grau a un altre no es té en compte la teva nota d'accés a la universitat, sinó les assignatures (crèdits ECTS) aprovades que tinguis de la carrera actual. Ara bé, només es pot fer el canvi de grau ("trasllat d'expedient") quan els dos graus tenen assignatures en comú que es poden convalidar.

Per saber si el grau que fas et permetria accedir a Educació Social, ho hauries de demanar a la universitat on vols fer el canvi, que et farà un estudi de reconeixement de crèdits.

Si no fos possible fer el canvi per falta de reconeixement de crèdits o per falta de places de trasllat d'expedient, llavors hauries de fer la Preinscripció Universitària de nou i intentar entrar a Educació Social per aquesta via. Com que actualment no tens la nota d'accés necessària, llavors caldria apujar nota a la Fase Específica de la Selectivitat de les assignatures que et ponderin més.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.