Preguntes i Respostes

Canvi de carrera

Comentaris

1

Bon dia, soc estudiat de la UPF i tinc dubtes sobre els estudis que estic realitzant, estic estudiant llengües aplicades, però no sé si s'enfoca al que vull, ja que m'agrada més la traducció. Per això estic replantejant el canvi, com es realitza el canvi de carrera? Podria convalidar les assignatures.

Gràcies

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola!

Per realitzar un canvi de carrera o un "trasllat d'expedient" t'has de posar en contacte amb la universitat on t'agradaria fer els nous estudis i sol·licitar un estudi de reconeixement de crèdits, per així saber si et convalidarien assignatures i quines serien. En aquesta universitat, també hauries d'iniciar un tràmit de trasllat d'expedient i, segons les notes que hagis tret a Llengües Aplicades, acceptaran o no la teva sol·licitud de canvi, segons les places disponibles que tinguin. Normalment, el requisit que demanen per sol·licitar el canvi és que tinguis un mínim de 30 crèdits ECTS aprovats.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
7 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.