Preguntes i Respostes

Canvi de carrera

Comentaris

3

Hola, actualment estic cursant primer d'Economia a la UPF i he vist que no es al que em vull dedicar, sinó psicologia. M'agradaria saber quins tràmits haig de fer per realitzar el canvi, ja que també m'hauria de cambiar d'universitat degut que la UPF no ofereix el grau de psicologia així que aniria a la UAB o la UB. També m'agradaria saber si m'haig d'esperar a acabar tot primer de carrera per poder cambiarme o si hi ha possibilitat de fer el canvi al febrer, degut que tant la UAB com la UB funcionen per semestres pero la UPF va per trimestres.

Moltes gràcies.

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Iris!

Doncs hauries de demanar informació a aquestes dues universitats per saber si et convaliden alguna assignatura d'Economia per accedir a Psicologia. En cas que sí, hauràs d'iniciar el tràmit de "trasllat d'expedient" i et demanaran un mínim de 30 crèdits ECTS que hagis aprovat a Economia i que es puguin convalidar.

En cas que no es puguin convalidar prou crèdits o cap, hauràs d'accedir a la universitat des de zero fent la Preinscripció Universitària el juny de 2024 (encara no hi ha dates confirmades) i demanar plaça a Psicologia, tal com vas fer-ho l'any passat per accedir a Economia.

Molta sort!

Publicat per: irisgarcia

En aquest cas, com puc saber si les assignatures específiques a les que jo em vaig presentar em ponderarien? Per què hi ha hagut modificiacions en el curriculum de preparació per la selectivitat i per exemple, per psicologia a la UAB em pondera matemàtiques del social però no se si Economia de l'Empresa em ponderaria per què l'assignatura s'ha cambiat a "Funcionament de l'Empresa i Models de Negoci". Aquesta última apareix amb una ponderació de 0.1, però no se si seria equivalent a l'assginatura que jo vaig cursar.

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Iris!

Doncs per saber això que comentes, et recomanem fer aquesta mateixa pregunta a l'Oficina d'Accés a la Universitat, que et podrà dir què es pot fer en aquest cas concret.

Gràcies!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.