Preguntes i Respostes

Canvi de carrera al febrer

Comentaris

1

Hola, estic cursant primer de Periodisme a la UAB i he vist que no és el periodisme al que em vull dedicar i que em vull canviar de carrera, concretament a Dret a la UB. 

Per una banda, m'agradaria saber com ho puc fer i si ho puc fer al febrer (aquesta opció, Dret a la UB, estava al mue llistat de la preinscripció com a opció) i per altra banda si al canviar-me de carrera perdré la beca. 

Moltes gràcies. 

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, AgnèsPF!

L'accés a la universitat al febrer és la Preinscripció Universitària de febrer 2024, on només trobaràs graus universitaris amb places lliures. En el cas de Dret, a la Preinscripció de setembre de 2023 ja només quedaven places de Dret a ESERP, però no a la UB. Això fa pensar que el més probable és que no n'hi hagi cap al febrer del 2024. Tot i això, no perds res si accedeixes a la Preinscripció de febrer 2024 i dones un cop d'ull al cercador de graus, on només et sortiran els que tenen places disponibles.

Si no n'hi hagués, t'hauries d'esperar a la Preinscripció Universitària del juny de 2024 (encara sense dates confirmades). I, alhora, també pots demanar a la UB si pots accedir a Dret a través d'un trasllat d'expedient. Per fer-ne la sol·licitud, se't requerirà tenir un mínim de 30 crèdits ECTS aprovats.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
16 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.