Preguntes i Respostes

Dubte

Comentaris

1

Bones. 

Voldria saber si es possible entrar a una carrera x i canviar-me a segon any a una altra sense que tingui per què ser del mateix àmbit o és possible sempre i quan sigui del mateix àmbit? 
Més que res per tema notes de tall si em pogués canviar a 2n tenint o no matèries convalidades. 

Gracies

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola!

Els canvis d'estudi (o "trasllats d'expedient") només es fan entre graus del mateix àmbit. És a dir, alguns exemples podrien ser: canviar de Biologia a Biotecnologia, canviar de Mestre d'Educació Infantil a Mestre d'Educació Primària, canviar d'Infermeria a Medicina, etc. Per poder fer aquest tipus de canvi, es necessita que el primer grau i el segon tinguin prou assignatures en comú per poder convalidar-se.

Si no és possible aquest tipus de canvi, hauràs de demanar plaça al grau al qual et vols canviar a través de la Preinscripció Universitària, és a dir, tal com vas accedir al primer grau originalment.

Si vols saber amb exactitud si un grau et permet canviar a un altre mitjançant un trasllat d'expedient, et recomanem que et posis en contacte amb la universitat on t'agradaria fer el canvi i que demanis més informació.

Sort i gràcies per escriure'ns! 😉

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
10 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.