Preguntes i Respostes

Entrades a ciències del mar

Comentaris

1

Bon dia, volia fer una consulta. 

 

Vull fer el grau de ciències del mar però no tinc clar si m'arribarà la nota per a poder accedir-hi. Quines altres opcions tinc per a poder entrar?

 

Gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola, aem_220303!

Si no pots accedir en la 1a assignació de places al grau en Ciències del Mar, no et desesperis, ja que podràs esperar a les següents assignacions i reassignacions. Durant el procés d'assignació de places, que dura uns mesos, poden haver-hi baixes d'algunes persones a qui van concedir aquesta plaça i, per tant, deixar places lliures per les persones que estan en llista d'espera. La nota de tall també acostuma a baixar una mica durant aquest procés. Així funcionen les assignacions i reassignacions de places.

Si, tot i esperar fins al final, no aconsegueixes entrar, et tocaria esperar fins a l'any vinent per tornar a intentar-ho. Fins i tot, podries repetir algunes assignatures de la Selectivitat per millorar la teva nota d'accés.

També et comentem una altra opció: començar un grau com Biologia i llavors demanar un trasllat d'expedient al grau en Ciències del Mar. Segurament, havent fet el primer curs de Biologia, et podrien convalidar algunes assignatures.

Si t'interessés parlar amb professorat o estudiants del grau en Biologia, fes-nos-ho saber deixant un comentari aquí i t'escriurem per correu electrònic.

Gràcies i sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.