Preguntes i Respostes

Estic molt perduda

Comentaris

1

Hola! 

Acabo de començar primer de batxillerat de modalitat de ciències i no estic gaire segura de si he escollit bé. Sempre m'ha cridat l'atenció medicina però no sé si és el que realment em motiva. Em costa bastant seguir el ritme de classe i estic amoinada pel tema de la selectivitat perquè no sé si m'arribarà la nota per entrar a la carrera.

He estat replantejant-me altres opcions i també em sembla força interessant tot l'ambit de relacions internacionals i business economics tot i que no té res a veure amb medicina. Hauria de cambiar el batxillerat al social o bé seguir en el de ciencies per intentar entrar a medicina?

Estic molt indecisa i em sento molt perduda. 

Gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola, Luuuuu!

És difícil aconsellar-te en aquest sentit, ja que canviar la modalitat de batxillerat és un canvi "dràstic", tenint en compte que no ho tens del tot clar.

Està igual de bé continuar amb el batxillerat científic i anar veient, a poc a poc, si Medicina és la teva vocació, com canviar al social i descobrir si et veus més a l'àmbit de l'empresa. Però potser, abans de res, estaria bé que fessis una mica de recerca. Per exemple, podries buscar a LinkedIn persones que hagin estudiat els graus que t'interessen i intentar posar-t'hi en contacte perquè t'aconsellin.

També t'aniria bé parlar amb professors/es del teu institut. Acosta't a la sala de professorat i parla amb un/a professor/a de la modalitat de ciències i un/a de la modalitat social. Exposa'ls el teu cas, inquietuds i dubtes i segur que et podran ajudar amb tota l'experiència que tenen, tant com a professionals com orientant a altres alumnes.

Si vols, també pots fer el nostre Test d'Orientació i veure si la teva personalitat et porta cap el cantó científic o al social!

Esperem que trobis el teu camí :)

Molta sort!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.