Preguntes i Respostes

Ni idea de que estudiar

Comentaris

1

Comentaris

carla.roca

Hola!

Per saber què estudiar quan no en tens ni idea, el que més bé et pot anar és fer un test d'orientació, com aquest que tenim a Preparats.cat!

També et pot servir conèixer l'opinió d'estudiants de graus en particular, per saber què s'hi aprèn i com són les classes.

Si descobreixes algun grau que t'interessa i vols que et posem en contacte amb alumnat o professorat per poder-hi parlar, només ens ho has de dir!

Mira aquests recursos que et comentem i, quan tinguis una lleugera idea, podries tornar a escriure'ns i en parlem :)

Gràcies i molta sort!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.