Preguntes i Respostes

Pregunta preinscripció

Comentaris

1

Hola, bona tarde.

He mirat varies preguntes sobre aquest tema, però no m’acaba de quedar clar. Us explico detalladament la meva situació: Vull estudiar bioquímica i necesito un 11,7 (nota inici del procés) i per sinó entres de segona opció ficaria biotecnologia (11,2). 
Doncs, si es dóna el cas que trec un 11,4 ( o una nota entre mig) i a la primera assignació he entrat a biotec però no a bioquímica, i em vull esperar perquè vull intentar entrar a bioquímica, que he de fer? M’he de matricular a biotec i “continuar amb el procés”? I esperar-m’hi a la segona assignació?

Agrairia que m’ho expliqueseu perquè no ho acabo d’entendre.

Moltes gràcies.

 

Comentaris

carla.roca

Hola, luciatomasn!

Si no entres a la plaça que desitges a la 1a assignació de places, pots esperar a la 2a assignació sense fer cap tràmit ni matrícula!

Quan es publiqui la 2a assignació de places, les dues úniques coses que podrien passar són:

  1. Que no canviï la teva assignació i segueixis a Biotecnologia.
  2. Que millori la teva assignació.

Si haguessis de continuar al procés de reassignacions, sí que hauries d'activar el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places" i podries matricular-te a la plaça assignada a la 2a assignació per no perdre-la. Consulta més info d'assignacions i reassignacions.

Moltes gràcies i molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
6 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.