Preguntes i Respostes

Preinscripció universitaria

Comentaris

1

Tinc un dubte que m'agradaria que em poguessin resoldre:

Jo vaig realitzar les proves PAU, l'any passat (al juliol del 2020) però vaig decidir ajornar l'entrada a la universitat fins al curs que ve, el de 2021-2022.


Llavors, ara m'agradaria saber quan hauria de començar a fer la meva preinscripció universitària per al curs universitari de 2021-2022 i també saber, exactament, quina documentació hauria de presentar i a través d'on he de realitzar la preinscripció.


Moltes Gràcies

Carlota.R

Comentaris

carla.roca

Hola, Carlota!

Responem els teus dubtes:

  1. Encara no s'han publicat les dates oficials de la Preinscripció Universitària 2021. Quan les coneguem, les trobaràs a la nostra agenda. Si les dates no tornen a estar alterades per la Covid-19 com l'any passat, la convocatòria ordinària sol ser durant tot el mes de juny.
  2. Hauràs de fer la Preinscripció Universitària a través de la web d'Accés Universitat. Aquí tens un tutorial per fer-la pas a pas.
  3. S'ha d'adjuntar documentació de manera online a la web d'Accés Universitat depenent del perfil d'estudiant que siguis. Al mateix portal hi veuràs un avís, si és que és el teu cas, i tindràs tot un mes per presentar-ho.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
12 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.