Preguntes i Respostes

Que passa si he suspès les matèries espicífiques

Comentaris

1

Hola,

Ja he vist la nota de selectivitat i n'he tret 5,200. El dubte que tinc és que he suspès les matèries de fase d'admissió, llavors, no si se és un problema per entrar a les carreres que ponderen aquestes materies especifiques. A més, necessito ajuda o recomanació per a quina carrera entrar.

Gracies.

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, laRmar99!

Si només has aprovat la Fase General de la Selectivitat, pots entrar a la universitat, sempre que amb la teva nota d'accés a la universitat arribis a la nota de tall que es demana al grau universitari que vols estudiar. La nota d'accés es calcula amb la nota de la Selectivitat i dels estudis que hagis fet prèviament. Per exemple, si has fet batxillerat, el 60% de la teva nota d'accés és la del batxillerat i el 40% és la teva nota de Selectivitat.

Quin tipus d'ajuda necessites per triar carrera? Ens pots explicar una mica més el teu cas, si us plau? És a dir: si ja havies fet Selectivitat o Preinscripció Universitària en una altra convocatòria, si vols començar aquest curs o el següent, entre quins graus estàs dubtant, etc.

Moltes gràcies 😉

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.