NOTÍCIES

30 Treballs de Recerca per inspirar-te!

Categoria
30 Treballs de Recerca per inspirar-te!

 

Et costa trobar un tema pel Treball de Recerca que et convenci de veritat? O és que ja tens el tema però no saps com enforcar-lo? Sigui pel que sigui, si estàs llegint aquest article és perquè et falta una mica d’inspiració.

Per això hem pensat que t'aniria bé fullejar treballs de recerca reals i que, a més, han guanyat un premi per ser dels millors de Catalunya! En concret, el Premi UVic als Millors treballs de recerca de Batxillerat 2018. Descarrega't els que vulguis i fes-hi una ullada:

Treballs de Recerca sobre Societat i Gènere:

Treballs de Recerca sobre Ciències Socials, Humanes i Educació:

Treballs de Recerca sobre Arts i Humanitats:

Treballs de Recerca sobre Ciències:

Treballs de Recerca sobre Tecnologia:

Tenim més material per ajudar-te amb el treball! Mira't aquests vídeos:

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2020 podràs guanyar un salt amb paracaigudes a Skydive Empuriabrava!

registra't

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.