Convocatòria extraordinària

           Llegeix més

Vols accedir a un grau de Mestres a una universitat catalana! T'has de presentar a la Prova d'Aptitud Personal, la PAP de Mestres! Si no et vas presentar a la convocatòria ordinària de l'abril o no la vas aprovar, tens l'oportunitat de presentar-t'hi a la convocatòria extraordinària:

PAP DE MESTRES EXTRAORDINÀRIA 2024

           Llegeix més

Ja pots fer la Preinscripció Universitària de convocatòria extraordinària de febrer 2025! Aquest és el tràmit imprescindible per demanar plaça a les universitats públiques catalanes i la UVic (concertada). 

És important que sàpigues que en aquesta convocatòria és per començar a meitat del curs 2024-2025 i que només podràs triar les carreres en les quals encara quedin places disponibles després de la preinscripció ordinària de juny 2024 i de la preinscripció extraordinària de setembre 2024.

           Llegeix més

Ja pots fer la Preinscripció Universitària de convocatòria extraordinària de 2024! Aquest és el tràmit imprescindible per demanar plaça a les universitats públiques catalanes i la UVic (concertada). 

És important que sàpigues que en aquesta convocatòria només podràs triar les carreres en les quals encara quedin places disponibles després de la preinscripció ordinària (juny).

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA (SETEMBRE)

           Llegeix més

Si vas fer la Preinscripció Universitària de convocatòria extraordinària al febrer de 2024, avui es publiquen les assignacions de places! Ja pots visitar el teu perfil d'Accés Universitat.

Molta sort!

           Llegeix més

Saps que pots fer la Preinscripció Universitària al febrer? Es tracta d'una convocatòria extraordinària per iniciar els teus estudis al segon semestre del curs 2023-2024.

Recorda que en aquesta convocatòria extraordinària s'oferiran places per molt poques carreres, que són les que no es van omplir a l'anterior convocatòria extraordinària (setembre 2023).

           Llegeix més
Al setembre encara trobaràs places de molts graus universitaris!
           Llegeix més
Ep, que comença una nova preinscripció universitària extraordinària!
           Llegeix més
Faràs la Preinscripció al setembre? Encara hi ha places disponibles de molts graus a les universitats públiques i a la UVic-UCC!
           Llegeix més

Has fet la Preinscripció Universitària de convocatòria extraordinària del 2022 (setembre)? Si no et van assignar cap plaça el dia 26 de setembre o vols esperar per millorar la que vas rebre, aquestes són les dates de reassignacions de places i matrícules que has de tenir en compte:

           Llegeix més

T'han assignat una plaça a la convocatòria extraordinària de Preinscripció Universitària 2022 i t'hi vols matricular? Formalitza la matrícula el 27 de setembre a la teva nova universitat.

           Llegeix més

Si has fet la Preinscripció Universitària de convocatòria extraordinària del 2022, avui coneixeràs si tens una plaça assignada!

Si no t'han assignat a cap universitat o vols esperar per si millores la plaça, aquí tens les dates de les reassignacions i matrícules d'aquesta convocatòria:

           Llegeix més
Si encara no has pogut entrar a la uni o has fet la Sele al setembre, has de saber que encara queden places disponibles a alguns graus!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.