Convocatòria extraordinària

           Llegeix més

Si vas fer la Preinscripció Universitària de convocatòria extraordinària al febrer de 2024, avui es publiquen les assignacions de places! Ja pots visitar el teu perfil d'Accés Universitat.

Molta sort!

           Llegeix més

Saps que pots fer la Preinscripció Universitària al febrer? Es tracta d'una convocatòria extraordinària per iniciar els teus estudis al segon semestre del curs 2023-2024.

Recorda que en aquesta convocatòria extraordinària s'oferiran places per molt poques carreres, que són les que no es van omplir a l'anterior convocatòria extraordinària (setembre 2023).

           Llegeix més
Al setembre encara trobaràs places de molts graus universitaris!
           Llegeix més
Ep, que comença una nova preinscripció universitària extraordinària!
           Llegeix més
Faràs la Preinscripció al setembre? Encara hi ha places disponibles de molts graus a les universitats públiques i a la UVic-UCC!
           Llegeix més

Has fet la Preinscripció Universitària de convocatòria extraordinària del 2022 (setembre)? Si no et van assignar cap plaça el dia 26 de setembre o vols esperar per millorar la que vas rebre, aquestes són les dates de reassignacions de places i matrícules que has de tenir en compte:

           Llegeix més

T'han assignat una plaça a la convocatòria extraordinària de Preinscripció Universitària 2022 i t'hi vols matricular? Formalitza la matrícula el 27 de setembre a la teva nova universitat.

           Llegeix més

Si has fet la Preinscripció Universitària de convocatòria extraordinària del 2022, avui coneixeràs si tens una plaça assignada!

Si no t'han assignat a cap universitat o vols esperar per si millores la plaça, aquí tens les dates de les reassignacions i matrícules d'aquesta convocatòria:

           Llegeix més
Si encara no has pogut entrar a la uni o has fet la Sele al setembre, has de saber que encara queden places disponibles a alguns graus!
           Llegeix més

Faràs la Preinscripció Universitària a la convocatòria extraordinària del setembre de 2021? Recorda que l'has de fer els dies 20 i 21 a Accés Universitat.

Aquí tens un vídeo-tutorial per si et sorgeixen dubtes:

           Llegeix més
Vols començar la carrer al febrer? Pots fer la Preinscripció Universitària els dies 2, 3 i 4 als graus amb places disponibles!
           Llegeix més
Estàs buscant quins graus tenen places lliures al setembre? Tenim algunes pistes de quins són i com trobar-los!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
5 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.