NOTÍCIES

Saps que es pot començar la universitat al febrer?

Categoria
Saps que es pot començar la universitat al febrer? - Preparats.cat
Publicat per: Redacció Preparats.cat

Saps que pots començar la universitat al febrer? Sí, pots fer preinscripció universitària en convocatòria extraordinària al febrer i entrar a la universitat a meitat de curs. Com ho llegeixes!

Què és la preinscripció universitària de febrer?

  • Doncs la preinscripció universitària es pot fer en convocatòria ordinària al juny, però sempre existeixen les convocatòries extraordinàries, al setembre i al febrer.
  • En les convocatòries extraordinàries hi ha una particularitat: que no trobaràs places disponibles d'algunes carreres, ja que ja s'hauran omplert al juny! 
  • Podràs fer la preinscripció universitària de febrer de 2023 a Accés Universitat de l'1 al 3 de febrer.

Hi ha places disponibles a graus d'enginyeria, comunicació, empresa, esport, educació, teràpia ocupacional... i alguns més! Si no vas fer la preinscripció a principi de curs del 2022 i vols començar la universitat ara, val la pena donar-li un cop d'ull!

Registra't a Preparats.cat, la web de referència d'orientació universitària

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
14 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.