PAU 2021

           Llegeix més
Estàs estudiant per l'examen de Llengua Castellana i Literatura? Aquí tens un resum de 'Nada' de Carmen Laforet, una de les lectures obligatòries.
           Llegeix més

Ha arribat l'hora: els dies 7, 8 i 9 de setembre es fa la Selectivitat de convocatòria extraordinària del 2021!

Sort!

𝗗𝗜𝗠𝗔𝗥𝗧𝗦 𝟳 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗧𝗘𝗠𝗕𝗥𝗘

◻️ 8.00 - 9.00: Comprovació dades alumnes

◻️ 9.00 - 10.30: Llengua castellana i literatura

◻️ 10.30 - 12.00: Descans

◻️ 12.00 - 13.30: Ciències de la terra i medi ambient / Fonaments de les Arts / Grec/ Matemàtiques aplicades a les ciències socials

◻️ 13.30 - 15.00: Descans

           Llegeix més

T'has matriculat a la Selectivitat? A partir d'avui, podràs consultar a Accés Universitat a quina universitat et toca fer els exàmens!

           Llegeix més

Faràs la Selectivitat aquest curs en la convocatòria extraordinària? Fes la matrícula de les proves a Accés Universitat del 19 al 23 de juliol

En aquesta convocatòria, tot l'alumnat (2n de batxillerat, CFGS i alumnes lliures) fa la matrícula en les mateixes dates.

           Llegeix més

Vols visualitzar els exàmens que vas fer a la Selectivitat un cop puntuats? Fes la teva sol·licitud a Accés Universitat del 7 al 12 de juliol.

           Llegeix més

Vas demanar una de les dues revisions de la Selectivitat de convocatòria ordinària? Avui veuràs els nous resultats dels teus exàmens a Accés Universitat!

           Llegeix més

Ja tens les notes de Selectivitat i no t'acaben de convèncer? Creus que t'han puntuat poc o malament algun exercici? Pots demanar una d'aquestes dues revisions: verificació de la qualificació o nova correcció (consulta bé què vol dir cadascuna abans de demanar-ho). Del 25 al 28 de juny a Accés Universitat.

Molta sort!

           Llegeix més

Avui es coneixeran els resultats de la Selectivitat de la convocatòria ordinària del 2021! Consulta les teves notes a Accés Universitat.

Sort!

           Llegeix més

Faràs la Selectivitat del tribunal especial i d'incidències de la convocatòria ordinària del 2021? Els exàmens es faran els dies 15, 16, 17 i 18 de juny.

Molta sort!

           Llegeix més

Ha arribat l'hora: els dies 8, 9, 10 i 11 de juny es fa la Selectivitat de convocatòria ordinària del 2021!

Sort!

           Llegeix més

T'has matriculat a la Selectivitat? A partir d'avui, podràs consultar a Accés Universitat a quina universitat et toca fer els exàmens!

           Llegeix més

Has de fer la Selectivitat però actualment no estudies a un centre de secundària? És el teu torn de fer la matrícula de les PAU: del 3 al 12 de maig a Accés Universitat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.