preinscripció universitària

27 gener 2023            Llegeix més
Ep, que comença una nova preinscripció universitària extraordinària!
29 novembre 2022            Llegeix més
T'expliquem què és el MIR, l'examen que han de superar els graduats en Medicina per poder exercir com a metges!
19 setembre 2022            Llegeix més
Faràs la Preinscripció al setembre? Encara hi ha places disponibles de molts graus a les universitats públiques i a la UVic-UCC!
30 agost 2022            Llegeix més

Has fet la Preinscripció Universitària de convocatòria extraordinària del 2022 (setembre)? Si no et van assignar cap plaça el dia 26 de setembre o vols esperar per millorar la que vas rebre, aquestes són les dates de reassignacions de places i matrícules que has de tenir en compte:

30 agost 2022            Llegeix més

Vas fer la Preinscripció Universitària durant la convocatòria ordinària del 2022 (juny) i t'agradaria fer algun canvi de documentació o del teu llistat de preferències? Tens fins al 7 de setembre de 2022 per fer-ho a l'apartat "Les meves peticions" del teu perfil d'Accés Universitat!

Et vas descuidar de fer la Preinscripció al juny i no vols esperar a la convocatòria extraordinària de setembre, també pots fer una Preinscripció Universitària fora de termini.

Sort!

30 agost 2022            Llegeix més

T'han assignat una plaça a la convocatòria extraordinària de Preinscripció Universitària 2022 i t'hi vols matricular? Formalitza la matrícula el 27 de setembre a la teva nova universitat.

30 agost 2022            Llegeix més

Si has fet la Preinscripció Universitària de convocatòria extraordinària del 2022, avui coneixeràs si tens una plaça assignada!

Si no t'han assignat a cap universitat o vols esperar per si millores la plaça, aquí tens les dates de les reassignacions i matrícules d'aquesta convocatòria:

14 juliol 2022            Llegeix més
Les notes de tall 2022 pugen a Medicina i Infermeria i Matemàtiques segueix tenint la nota més alta. Descobreix la nota de tall del teu grau!
07 juliol 2022            Llegeix més
Vols saber què fer quan es publiqui la primera assignació de places? Segueix llegint!
29 juny 2022            Llegeix més
T'expliquem tot el que has de saber de la UVic, la universitat catalana que has d'incloure a la Preinscripció Universitària!
07 juny 2022            Llegeix més
Entrevistem una experta en admissions a la universitat i ens respon dubtes sobre notes de tall, places, notes de Selectivitat, assignacions a la Preinscripció Universitària...
03 juny 2022            Llegeix més
Entrevistem al cap de l'Oficina d'Accés a la Universitat, que ens explica moltes coses sobre la Selectivitat i la Preinscripció Universitària.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
18 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.