preinscripció universitària

           Llegeix més
Es pot començar la universitat a mig curs? Doncs sí, amb la preinscripció universitària de febrer!
           Llegeix més

Si vas fer la Preinscripció Universitària de convocatòria extraordinària al febrer de 2024, avui es publiquen les assignacions de places! Ja pots visitar el teu perfil d'Accés Universitat.

Molta sort!

           Llegeix més

Saps que pots fer la Preinscripció Universitària al febrer? Es tracta d'una convocatòria extraordinària per iniciar els teus estudis al segon semestre del curs 2023-2024.

Recorda que en aquesta convocatòria extraordinària s'oferiran places per molt poques carreres, que són les que no es van omplir a l'anterior convocatòria extraordinària (setembre 2023).

           Llegeix més
Al setembre encara trobaràs places de molts graus universitaris!
           Llegeix més
Podràs accedir-hi a la Preinscripció Universitària del setembre!
           Llegeix més
Fes la preinscripció els dies 19 i 20 de setembre per poder entrar al grau en CAFE!
           Llegeix més
Ep, que comença una nova preinscripció universitària extraordinària!
           Llegeix més
T'expliquem què és el MIR, l'examen que han de superar els graduats en Medicina per poder exercir com a metges!
           Llegeix més
Faràs la Preinscripció al setembre? Encara hi ha places disponibles de molts graus a les universitats públiques i a la UVic-UCC!
           Llegeix més

Has fet la Preinscripció Universitària de convocatòria extraordinària del 2022 (setembre)? Si no et van assignar cap plaça el dia 26 de setembre o vols esperar per millorar la que vas rebre, aquestes són les dates de reassignacions de places i matrícules que has de tenir en compte:

           Llegeix més

Vas fer la Preinscripció Universitària durant la convocatòria ordinària del 2022 (juny) i t'agradaria fer algun canvi de documentació o del teu llistat de preferències? Tens fins al 7 de setembre de 2022 per fer-ho a l'apartat "Les meves peticions" del teu perfil d'Accés Universitat!

Et vas descuidar de fer la Preinscripció al juny i no vols esperar a la convocatòria extraordinària de setembre, també pots fer una Preinscripció Universitària fora de termini.

Sort!

           Llegeix més

T'han assignat una plaça a la convocatòria extraordinària de Preinscripció Universitària 2022 i t'hi vols matricular? Formalitza la matrícula el 27 de setembre a la teva nova universitat.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
7 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.