NOTÍCIES

Places Preinscripció Universitària de febrer 2024

Categoria
Places Preinscripció Universitària de febrer 2024
Publicat per: Redacció Preparats.cat

Ho tens tot a punt per començar la universitat aquest curs que ja s'ha iniciat? Saps que pots fer la preinscripció universitària el febrer de 2024?


Què és la preinscripció universitària de febrer?

  • La preinscripció universitària de febrer és la convocatòria extraordinària que s'obre per les places que no es van omplir a les anteriors convocatòries, les de juny i setembre de 2023.
  • Aquesta preinscripció es podrà fer els dies 2, 3, 4 i 5 de febrer de 2024.
  • No hi trobaràs places a tots els graus universitaris! Aquí tens les places de la preinscripció universitària de febrer 2024.
  • Si accedeixes a una plaça d'aquesta convocatòria, començaràs la universitat aquest mateix febrer!
  • Ull! Si vols començar la universitat al curs 2024-2025, no has de presentar-te a aquesta convocatòria, sinó a la preinscripció universitària de juny o setembre de 2024!
     

Hi ha places disponibles a graus com aquests: Teràpia Ocupacional, CAFE, CAFE + Mestre d'Educació Primària amb Menció en Educació Física, Educació Infantil, Màrqueting i Comunicació Empresarial, Multimèdia. Aplicacions i Videojocs, Nutrició Humana i Dietètica, Periodisme... entre d'altres!


Si no vas fer la preinscripció a principi de curs del 2023 i vols començar la universitat ara, val la pena donar-li un cop d'ull!
 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
3 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.