NOTÍCIES

Quins són els cicles formatius de grau superior amb més sortida laboral?

Quins són els cicles formatius de grau superior amb més sortida laboral? - Preparats.cat
Publicat per: carla.roca

Estàs valorant fer un cicle formatiu de grau superior (CFGS)? Vols tenir en compte amb quin estudi et serà més fàcil trobar feina? T'expliquem quins són els cicles formatius de grau superior amb més sortida laboral!

Top 10 de cicles formatius de grau superior amb més sortida laboral

Segurament, ja tens clar quin és l'àmbit d'estudi que t'interessa més (enginyeries, empresa, art, educació, etc), però ara toca decidir-te pel cicle que més fa per a tu! Si vols tenir en compte la facilitat per trobar feina, dona un cop d'ull als cicles amb més sortida laboral:

  1. Administració i Finances: et formaràs en administració i gestió dins de processos comercials, laborals, comptables, fiscals o finances d'empreses privades i públiques.
  2. Educació Infantil: aprendràs a dissenyar i posar en marxa programes educatius per l'etapa d'educació infantil (0-6 anys).
  3. Integració Social: seràs capaç de crear intervencions d'integració social per totes les persones o col·lectius que ho necessitin.
  4. Laboratori Clínic i Biomèdic: faràs estudis i analítiques de mostres biomèdiques per donar suport a la prevenció i al tractament de malalties.
  5. Ensenyament i Animació Socioesportiva: et prepararàs per elaborar i gestionar projectes d'animació fisicoesportius i recreatius per a tots els públics
  6. Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear: et formaràs per obtenir registres gràfics, morfològics o funcionals del cos humà que serveixin per a fer diagnòstics mèdics o terapèutics.
  7. Màrqueting i Publicitat: aprendràs a crear i a posar en marxa polítiques de màrqueting i a promocionar productes i serveis.
  8. Automoció: t'especialitzaràs en operacions de manteniment i logística del sector de l'automoció, especialment en vehicles industrials.
  9. Higiene Bucodental: estudiaràs per formar part d'un equip de salut bucodental amb col·laboració amb l’odontòleg o metge estomatòleg.
  10. Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma: crearàs aplicacions informàtiques per diferents plataformes, utilitzant les tecnologies i entorns de desenvolupament del mercat.

Si vols més informació d'aquests CFGS, consulta Tria Educativa per conèixer més sobre els estudis i els centres i instituts on els pots fer.

Els cicles formatius de grau superior tenen molta sortida laboral
Els cicles formatius de grau superior tenen molta sortida laboral

 

Sabies que hi ha cicles formatius de grau superior que també pots estudiar a la universitat? Per exemple, d'entre la llista dels cicles amb més sortida laboral, la UVic ofereix el cicle de Màrqueting i Publicitat i el de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma, entre d'altres.

Estudiar un cicle a la UVic et permet formar-te en un ambient 100% universitari, amb alguns dels seus professors i instal·lacions, i fer-ho en format dual, que et permet fer pràctiques en una empresa del sector. També et dona molts dels seus avantatges, com el carnet universitari, que t'ofereix descomptes en comerços, activitats, i molt més. Informa't dels CFGS de la UVic!

 

Registra't a Preparats.cat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
4 + 15 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.