NOTÍCIES

Els 10 imprescindibles per estudiar Traducció i Interpretació

Els 10 imprescindibles per estudiar Traducció i Interpretació

T’agraden els idiomes i, sobretot, conèixer noves cultures? Et consideres una persona autodidacta i amb una gran agilitat mental? Si les teves millors notes sempre han estat en idiomes i t’horroritzes amb el mal doblatge de les pelis, tenim el grau perfecte per tu: Traducció i Interpretació:

Llegeix els 10 imprescindibles per a un/a estudiant de Traducció i Interpretació!

Els 10 imprescindibles per estudiar Traducció i Interpretació - Preparats.cat
 
Important

Vols més informació sobre el Grau en Traducció i Interpretació? Si tens algun dubte, escriu-nos al Preguntes i respostes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.