NOTÍCIES

Prepara les PAP de Mestres amb aquest curs!

Categoria
Prepara les PAP de Mestres amb aquest curs! - Preparats.cat
Publicat per: carla.roca

Vols accedir a Educació Infantil, Educació Primària o un doble grau d'educació? Saps que és totalment obligatori que aprovis les Proves d'Aptitud Personal (PAP), tant si vols accedir a una universitat pública com privada?

Les PAP de Mestres consisteixen en dos exàmens: Competència Comunicativa i Raonament Crític i Competència Logicomatemàtica. Si no et veus prou preparat/da per aconseguir l"apte/a" necessari en aquests dos exàmens, t'aconsellem preparar-te amb persones expertes que t'ajudin a anar als exàmens amb total seguretat! I si t'apuntes a les Sessions preparatòries de les PAP de Mestres de 2022?

Sessions preparatòries de les PAP de Mestres 2022

Preparats.cat, juntament amb la UVic, organitzada des del 2013, unes Sessions preparatòries de les PAP de Mestres per ajudar-te a aprovar aquests exàmens! Ho fem amb professorat universitari expert, tant de llengua com de matemàtiques, que t'explicaran totes les tècniques a tenir en compte als exàmens i repassant proves d'anys anteriors. Podràs escollir si vols fer-ho en format presencial o online.

Sessions online
  • 24h de formació.
  • Els dijous de 18 a 20h de gener a març per videoconferència i aules virtuals.
  • Preu: 100€ (Es bonificarà aquest import a les persones que es matriculin el curs 2022-2023 a un dels quatre graus en Mestre de la UVic (Mestre/a d'Educació Infantil, Mestre/a d'Educació Primària, Doble grau Mestre/a d'Educació Infantil i Primària i doble grau CAFE-Mestre/a Educació Primària del Campus UVic).
  • Inscriu-te o demana més informació.
Sessions presencials
  • 16h de formació concentrada. El curs dura els 4 dies totalment presencials a la UVic i amb suport d’aules virtuals per continguts. Els divendres es pot escollir entre horari de matí o tarda, però l'horari del dissabte és només de matí. Divendres 4 i 11 de març de 202. Matí de 9.30 a 13 i tarda de 15.30 a 19Dissabtes 5 i 12 de març de 2022. Matí de 9.30 a 13h.
  • Preu: 70€ (Es bonificarà aquest import a les persones que es matriculin el curs 2022-2023 a un dels quatre graus en Mestre de la UVic (Mestre/a d'Educació Infantil, Mestre/a d'Educació Primària, Doble grau Mestre/a d'Educació Infantil i Primària i doble grau CAFE-Mestre/a Educació Primària del Campus UVic).
  • Inscriu-te o demana més informació.

 

Si tens dubtes o vols saber més detalls sobre aquestes sessions preparatòries, no dubtis contactar amb la UVic i demanar més informació!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
8 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.