NOTÍCIES

Ja han sortit les dates de les PAU 2024!

Categoria
Ja han sortit les dates de les PAU 2024!
Publicat per: clara.torradas

Sabem que la Selectivitat és molt important per a vosaltres, per això, des d'ara mateix, us deixem aquí les dates de les PAU 2024 i així us podreu organitzar amb molta antelació!

Dates de les PAU 2024

  • Convocatòria ordinària (juny): 4, 5 i 6 de juny
  • Convocatòria extraordinària (setembre): 3, 4 i 5 de setembre

Consulta totes les dates de les dues convocatòries.

Tanmateix, han sortit també novetats de com serà la Selectivitat:

  • Noves assignatures: s'afegeixen 4 optatives noves: Arts Escèniques, Ciències Generals, Història de la Música i de la Dansa i Literatura Dramàtica.
  • Petits canvi a la Fase General: Història de la Filosofia entra una altra vegada a la Fase General. Per tant, haureu d'escollir entre Història de la Filosofia o Història.
  • Els exàmens de Llengua Catalana i Llengua Castellana de les PAU seguiran el nou currículum de batxillerat i continuaran tenint una opció A i una opció B perquè trieu la que us vagi millor. A més, aquest any l’apartat de comprensió lectora sí que porta canvis: es podrà triar entre una pregunta basada en les lectures obligatòries del curs 2022-2023 i una altra que es basarà en un altre tipus de text i en la qual l’alumnat haurà d“identificar aspectes fonamentals com els tòpics, el gènere i les figures retòriques”.
  • Desapareixen 3 matèries de la Fase Específica: ja no us podreu examinar d'Electrotècnia, Cultura Audiovisual i Fonaments de les Arts.

I recordeu, teniu més de mig curs per endavant! A controlar els nervis i organitzeu-vos bé el temps d'estudi.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.