fase general

           Llegeix més
T'expliquem quan podràs fer els exàmens de la Selectivitat i els canvis que hi haurà el 2024!
           Llegeix més
Les PAU 2024 porten com a novetat l'opció d'escollir Història de la Filosofia a la Fase General i noves matèries de la Fase Específica
           Llegeix més
S'ha presentat una proposta que podria canviar molt les Proves d'Accés a la Universitat (PAU).
           Llegeix més
Necessites apunts d'alguna assignatura? A Preparats.cat en tenim molts i també pots compartir els teus!
           Llegeix més
Ja tens les notes de la Sele... i ara què? Quines opcions tens si has suspès alguna assignatura o què has de fer si ho tens tot aprovat? T'ho expliquem!
           Llegeix més
Et fa por l'examen d'Història de la Sele? Hem preparat un vídeo amb tots els passos que necessites seguir per aprovar-lo!
           Llegeix més
Faràs la selectivitat aquest curs? Sabies que pots escollir assignatures de la Fase General que et comptaran extra a l’específica?
           Llegeix més
Ja saps com serà la Selectivitat 2018? La desaparició de la Filosofia a la Fase General i les assignatures que podràs triar a la Fase General i Específica són molt importants aquest curs. No et perdis el vídeo que t’ho explica tot!
           Llegeix més
Arriba una notícia que capgira la història de l’assignatura dels peripatètics: Filosofia deixa de ser matèria obligatòria a la Selectivitat!
           Llegeix més
La 5a assignatura de la Fase General també podrà comptar a la Fase Específica, fent l’examen només una vegada! A més, s’hi afegeix Història de l’Art!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
3 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.