NOTÍCIES

La Selectivitat no canviarà el 2024, sinó el 2025

Categoria
La Selectivitat no canviarà el 2024, sinó el 2025 - Preparats.cat
Publicat per: Redacció Preparats.cat

La Selectivitat havia de canviar el 2024, però finalment no ho farà fins al 2025. Així ho ha confirmat el Ministeri d'Educació i Formació Professional i Universitats a les comunitats autònomes.

Això és degut al fet que un govern en funcions com l'espanyol no pot aprovar lleis o reials decrets, a menys que siguin d'"extrema urgència".

La Selectivitat no canviarà el 2024

Per tant, si aquest curs 2023-2024 fas 2n de batxillerat, no t'hauràs de preocupar que les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) canviïn, ja que això no passarà fins al curs 2024-2025.

Aquesta pot ser una bona notícia per a estudiants, professorat i famílies, que sabien que les PAU d'aquest any serien diferents, però tampoc en tenien molta informació.

Cap a la nova Selectivitat

De totes maneres (i si tot segueix com estava previst), a partir del 2025 la Selectivitat canviarà per convertir-se de forma gradual en una prova menys memorística i que valorarà més la maduresa dels i les alumnes.

Font: 324.cat

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
4 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.