NOTÍCIES

Les ponderacions 2024 a Catalunya

Categoria
Ponderacions 2024 a Catalunya - Preparats.cat
Publicat per: carla.roca

És evident que el batxillerat a Catalunya ha canviat des del 2022 i així ho evidencia la Selectivitat 2024, on hi haurà noves assignatures de cada modalitat i on també torna Història de la Filosofia a la Fase General.

Per tant, si les assignatures Selectivitat han canviat, ho han de fer també les ponderacions 2024!

Què són les ponderacions?

T'ajudaran a triar les matèries que faràs a la Selectivitat. Existeix una taula de ponderacions 2024 on podràs veure que, per cada carrera universitària, les matèries de PAU valen 0'2, 0'1 o res. Si no valen res, és que no tenen a veure amb la carrera que es vol estudiar i si valen 0'2 és que es valoren molt més a la nota d'accés a la universitat. Consulta el funcionament de les ponderacions.

Com seran les ponderacions 2024?

Les ponderacions 2024 tindran el mateix funcionament que les d'anys anteriors, però, òbviament, hi ha canvis en les assignatures que es ponderen respecte de les de l'any passat.

A banda d'haver-hi noves matèries que no s'havien ponderat mai (com Ciències Generals o Arts Escèniques), també hi ha graus universitaris que ara ponderen més matèries amb 0'1 o 0'2, com CAFE o Mestre d'Educació Primària, entre d'altres. Alhora, hi ha graus que ara tenen menys assignatures que li ponderen.

Si no saps com triar les matèries que faràs a la Sele, et recomanem parlar-ho amb el teu tutor/a de l'institut o escriure'ns a Preguntes i Respostes!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.