NOTÍCIES

Què és la Preinscripció de febrer i per què fer-la ara

Categoria
Què és la Preinscripció de febrer i per què fer-la ara - Preparats.cat

Si no vas accedir a la universitat durant la Preinscripció Universitària de 2021, encara pots fer-ho mitjançant una última convocatòria que et permetrà estudiar la meitat del curs 21-22: la Preinscripció Universitària de febrer

Per què fer la Preinscripció Universitària de febrer 2022

Si ja tens la Selectivitat aprovada o accés directe a la universitat i t'has decidit a estudiar ara, no cal que esperis al juny o al setembre; pots fer la Preinscripció aquest mes de febrer! Aquesta convocatòria t'ofereix començar a meitat de curs ja iniciat i completar el segon semestre, però només podràs fer-la per accedir a graus que encara tenen places disponibles a les universitats públiques catalanes i la UVic-UCC, és a dir, que no van omplir les places al setembre del 2021. Consulta les places disponibles.

Com i quan fer-la?

La Preinscripció de febrer de 2022 es pot fer els dies 2, 3 i 4 de febrer. L'assignació de places es publicarà el 8 de febrer i et podràs matricular el dia 10. Hauràs de fer tot el tràmit a Accés Universitat.

Si no acabes d'entendre com funciona l'accés a la universitat a Catalunya, et recomanem llegir sobre les assignacions i reassignacions de places i també fer un cop d'ull al nostre Assistent d'Accés a la Universitat!

Tens dubtes sobre com fer la Preinscripció Universitària? Et recomanem mirar el nostre tutorial pas a pas:

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.