places

           Llegeix més
Faràs la Preinscripció al setembre? Encara hi ha places disponibles de molts graus a les universitats públiques i a la UVic-UCC!
           Llegeix més
Vols saber què fer quan es publiqui la primera assignació de places? Segueix llegint!
           Llegeix més
Entrevistem una experta en admissions a la universitat i ens respon dubtes sobre notes de tall, places, notes de Selectivitat, assignacions a la Preinscripció Universitària...
           Llegeix més
Entrevistem al cap de l'Oficina d'Accés a la Universitat, que ens explica moltes coses sobre la Selectivitat i la Preinscripció Universitària.
           Llegeix més
Sabies que existeix una Preinscripció Universitària al febrer? T'expliquem per què serveix i com pots fer-la!
           Llegeix més
Si encara no has pogut entrar a la uni o has fet la Sele al setembre, has de saber que encara queden places disponibles a alguns graus!
           Llegeix més

Si vols acceptar la plaça que t'han assignat a la 1a reassignació de places de la convocatòria extraordinària, ja pots fer la matrícula al teu nou centre!

           Llegeix més

T'has esperat a la 1a reassignació de places de la convocatòria extraordinària per veure si millorava la teva assignació? Avui pots veure els resultats a Accés Universitat!

           Llegeix més

Avui es publica l'assignació de places de la convocatòria extraordinària de la Preinscripció Universitària 2021! Ho trobaràs a Accés Universitat!

           Llegeix més

Avui s'ha publicat la 2a assignació de places de la convocatòria ordinària de Preinscripció Universitària 2021! Si has accedit on volies, et podràs matricular el dia 27 de juliol. Si t'han assignat entre la 2a i la 8a opció i prefereixes esperar a millorar l'assignació, hauràs d'activar el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places".

           Llegeix més

Avui es publica la 1a assignació de places a Accés Universitat! Que tinguis molta sort!

           Llegeix més
Estàs buscant quins graus tenen places lliures al setembre? Tenim algunes pistes de quins són i com trobar-los!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
8 + 9 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.