escollir

13 març 2020            Llegeix més
Ets una de les persones que havia d'anar al Saló de l'Ensenyament? Tenim una alternativa! Les 12 universitats catalanes han impulsat la fira virtual UNIferia!
22 octubre 2018            Llegeix més
Fas 1r de Batxillerat? Com molt bé saps, s’apropa l’hora de triar el tema del treball de recerca, però calma, a la web Cerca Recerca podràs trobar una gran varietat …
25 juny 2018            Llegeix més
Necessites consell per escollir estudis? Les pedagogues Eva Bach i Montserrat Jiménez han escrit un decàleg que et serà de gran ajuda!
22 juny 2018            Llegeix més
La decisió d’escollir universitat no sempre és fàcil. Llegeix-te aquestes 4 recomanacions que t’ajudaran a prendre la decisió final!
03 juliol 2017            Llegeix més
Fer pràctiques durant la teva època a la universitat t’aportarà experiència professional i et diferenciarà de la resta! Són tot avantatges!
20 abril 2017            Llegeix més
T’has plantejat estudiar Màrqueting? Tens esperit competitiu, ets o vols ser influencer i ho donaries tot per un like? Comprova si encaixes al perfil!
06 abril 2017            Llegeix més
Si compleixes els 10 requisits, ets un/a candidat/a ideal per estudiar el Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE)!
08 març 2017            Llegeix més
Arriba un moment decisiu en què comences a dissenyar el teu futur… No saps per on tirar? No et decideixes entre Batxillerat o cicle? Et donem consells!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
8 + 9 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.