NOTÍCIES

Encara no saps quin tema escollir pel Treball de Recerca?

Encara no saps quin tema escollir pel Treball de Recerca? - Preparats.cat

Fas 1r de Batxillerat? Com molt bé saps, s’apropa l’hora de triar el tema del treball de recerca, però calma, a la web Cerca Recerca podràs trobar una gran varietat de temes que t’ajudaran a inspirar-te. Es tracta d’un cercador de treballs presentats als Premis Recerca de la UVic des de l’any 2008. N’hi ha més de 2.300!

Temes pel Treball de Recerca:

  • Si ets de ciències socials, pots interessar-te per si en un futur encara tindrem diaris, fins a crear la teva pròpia empresa.
  • Si ets de ciències, pots investigar des de les noves cures de càncer o leucèmia, fins a fer l’estudi d’un ecosistema.
  • Si ets d’humanitats, pots aprofundir des de com ha evolucionat l’art durant els anys, fins a descobrir com eren els teus avantpassats.
  • Si ets de tecnologia, pots donar a conèixer des dels nous models de cotxe que tindrem en un futur, fins al protagonisme que tindran els robots a la nostra vida d’aquí 10 anys.

Si estàs completament perdut/da, pots triar un dels treballs que trobis al Cerca Recerca i donar-li continuïtat, o atrevir-te amb alguna idea que no hagi tingut mai ningú!

Més consells:
  1. Fes pluja d’idees amb algun/a company/a que tingui gustos semblants als teus.
  2. Parla amb els teus professors/es que segur que et donen idees molt interessants!
  3. Busca quins conflictes o problemes existeixen actualment, ja que potser en trobes algun que t’interessa o que enriqueix el teu treball. Per exemple, pots fixar-te en com es relaciona un tema que t’agrada amb la (des)igualtat de gènere o el medi ambient. En surt algun tema guanyador?
Tingues molt present:
  1. Fer un treball de recerca creatiu, amb imatges, entrevistes o material didàctic que ho faci més entretingut.
  2. Prepara’t una bona exposició oral, que capti l’atenció i interessi al tribunal. Prepara l’exposició oral amb el nostre tutorial!

 

Ànims, que segur que trobes un tema molt més interessant i entretingut del que penses!

Registra't a Preparats!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019 podràs guanyar un salt amb paracaigudes a Skydive Empuriabrava!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
12 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.