notes

           Llegeix més

Avui surten les notes dels exàmens PAU 2023 de convocatòria extraordinària! Ja pots entrar a Accés Universitat per veure els teus resultats!

Si no estàs d'acord amb els resultats i creus que no se t'ha puntuat bé algun examen, consulta les dates de revisió d'exàmens PAU.

           Llegeix més

Avui surten les notes dels exàmens PAU 2023 de convocatòria ordinària! Ja pots entrar a Accés Universitat per veure els teus resultats!

Si no estàs d'acord amb els resultats i creus que no se t'ha puntuat bé algun examen, consulta les dates de revisió d'exàmens PAU.

           Llegeix més
Potser tothom et diu que les notes de 2n de batxillerat o cicle determinaran el teu futur. T'expliquem per què són claus!
           Llegeix més
Aquest any, 1.049 alumnes ha tret una nota de 9 o superior a les PAU!
           Llegeix més

Avui es coneixeran els resultats de la Selectivitat de la convocatòria ordinària del 2021! Consulta les teves notes a Accés Universitat.

Sort!

           Llegeix més
Per què van pujar tant les notes de tall del 2020? T'expliquem els motius i què hauries de fer aquest curs perquè no t'agafi desprevingut/da!
           Llegeix més

Avui es publiquen els resultats de les PAP de Mestres de convocatòria extraordinària a Accés Universitat! Moltíssima sort!

           Llegeix més

Avui sabràs les notes de les PAU de la convocatòria extraordinària! Molta sort!

           Llegeix més
Ja tens les notes de la Sele... i ara què? Quines opcions tens si has suspès alguna assignatura o què has de fer si ho tens tot aprovat? T'ho expliquem!
           Llegeix més
Ara que ja saps les notes de selectivitat, toca revisar les solucions! Enhorabona si tens la nota que necessitaves, i sinó, valora altres alternatives! En llegiràs algunes en aquest article.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.