Matrícula Selectivitat de Juny (2n Batxillerat i CFGS)

Si ets estudiant de 2n de batxillerat o de Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS), et toca fer la matrícula de la Selectivitat de juny 2019!

Els de batxillerat ja vau fer la prematrícula, la tria provisional de les assignatures. Ara toca fer la tria definitiva i el pagament de l’examen de selectivitat. Si fas CFGS, has de triar les assignatures i fer-ne el pagament.

Per fer-ho accedeix del 16 al 30 de maig a  Accesnet!

Inici
Finalització

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.