Sessions preparació PAP de Mestres

Vols que t'ajudem a estudiar per les PAP de Mestres? Apunta't a les Sessions de Preparació de les PAP de Mestres que organitzem amb la UVic! Ja és el 6è any que les fem! 

En aquestes sessions, que es fan els dies 5, 6, 12 i 13 d'abril, t'ensenyarem com són els exàmens de Competència Comunicativa i Raonament Crític i de Competència Logicomatemàtica, faràs una prova pràctica amb exàmens d'anys anteriors i t'explicarem teoria per resoldre tots els dubtes que tinguis. Les classes van a càrrec de professorat d'assignatures de llengua i matemàtiques dels Graus de Mestre/a de la UVic.

Apunta-t'hi ara, que les places són limitades!

Inici
Finalització
Adreça
C/Sagrada Família, 7, 08500, Vic

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.