NOTÍCIES

Apassionats de l’automobilisme, benvinguts a la Universitat!

Apassionats de l’automobilisme, benvinguts a la Universitat!

Si t’apassiona el món del motor, la benzina, els cotxes i tota la seva mecànica, segur que sempre has pensat quin grau universitari seria el més adient per completar les teves competències i poder treballar del que més t’agrada! Doncs bé, el proper curs acadèmic 2017-2018, podràs cursar un Grau en Enginyeria de l’Automoció. Fins ara, si volies estudiar Automoció a Catalunya, només es podia fer en format de cicle formatiu o bé de màster.

I on podré estudiar-ho?

Ho podràs fer o bé a la UVic-UCC o bé a la UPC, ja que a partir del curs vinent les dues universitat catalanes l’oferiran. El pla d’estudis de la UVic-UCC ha presentat una gran novetat, ja que l’impartirà en format dual, és a dir, que donarà la mateixa importància a la part pràctica que a la part teòrica. De fet, el grau en Enginyeria de l’Automoció que oferirà la UVic-UCC constarà de 1.200 hores pràctiques obligatòries que, a més, seran remunerades!

Opcions de futur que t’ofereix el Grau en Enginyeria de l’Automoció:

  • Ho aprendràs tot sobre vehicles elèctrics, conducció autònoma, hiperconnectivitat, robòtica col·laborativa, “Internet of things”…
  • Et convertiràs en enginyer especialista en l’automòbil i en tots els seus components
  • A més del producte automobilístic, coneixeràs tot el procés de producció i el procés de gestió
  • Tindràs grans oportunitats professionals perquè la demanda de personal altament qualificat en aquest àmbit és cada vegada més alta (segons el CIAC es crearan 2.000 nous llocs de treball)

Si t’agrada el món automobilístic i estudies el Grau en Enginyeria de l’Automoció, ben segur que tindràs un futur prometedor i múltiples ofertes de feina!

 

Informació

Vols que et posem en contacte amb professorat o alumnat d'aquest grau o tens algun dubte? Només ens ho has de demanar!

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals