NOTÍCIES

Com preparo la PAP d'anglès del Doble Grau de Mestre?

Categoria
Com preparo la PAP d’anglès del Doble Grau de Mestre?

Segur que ja estàs estudiant per la Selectivitat i si vols accedir al Doble Grau en Mestre d'Educació Infantil / Mestre d'Educació Primària amb Menció en llengua anglesa, hauràs d'acreditar en nivell B1 (PET) d'anglès amb un examen! Només te l'estalviaràs si ja tens un certificat oficial del B1! 

COM PUC PREPARAR-ME?

No existeix un examen general que us puguem mostrar, ja que cada universitat té una prova pròpia. Nosaltres us oferim un examen model del nivell B1 que és el més semblant al que us trobareu a la prova i que té el segell de qualitat ACLES de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE)!

Ja ho saps, aquest és l'últim pas per poder entrar al Doble Grau de Mestre, que t'aportarà el doble de sortides professionals!

Que hi hagi molta sort a la Selectivitat 2016!

Preparats, llestos... universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra't al web i no te'n perdràs ni una!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals